Obywatele Polscy mogą wjechać na terytorium RPA i przebywać tam bez konieczności posiadania wizy nie dłużej niż 30 dni.

Przy pobytach powyżej 30 dni wiza jest wymagana (nie ma możliwości wykupienia jej na przejściu granicznym, ani na lotnisku po przylocie)

Dokumenty niezbędne do uzyskania do wizy prywatnej:

Dokumenty powinny być w języku angielskim.
Zaproszenie musi zawierać długość pobytu, adres zamieszkania w RPA, oraz zobowiązanie finansowe zapraszającego. Do zaproszenia należy dołączyć kopię dokumentu identyfikacyjnego osoby zapraszającej. Zapraszający musi przedstawić zaświadczenie o dochodach lub wyciąg z konta bankowego jesli sponsoruje wyjazd.
Ważność wizy: 3 miesiące od daty wydania
Długość pobytu: do 90 dni
Czas oczekiwania w konsulacie: 3-4 tygodnie
Cena: 480 zł

Dokumenty niezbędne do uzyskania do wizy służbowej:

Dokumenty powinny być w języku angielskim
Ważność wizy: 3 miesiące od daty wydania
Długość pobytu: do 90 dni
Czas oczekiwania w konsulacie: 3 tygodnie
Cena: 480 zł


Newsletter




Nadziendobry

Formy płatności za bilety lotnicze

Visa Mastercard Mtransfer Bzwbk Inteligo American_express Dinners_club

Tradycyjne linie lotnicze

Tanie linie lotnicze

Ryanair Wizzair Germanwings Norwegian Easyjet